Webinar: Op Weg Naar Jouw Dromen

Wanneer: Maandag 28 juni 2021

Tijd: 14:00uur

Kosten: Gratis

Bijna alle hoog opgeleide immigranten die naar Nederland komen willen zo snel als mogelijk hun eigen vak weer beoefenen om iets waardevols terug te geven aan een land die hun veiligheid, vrede en vrijheid biedt. Zij willen financiële zekerheid hebben. Echter kent de weg naar de integratie, en werk eigen uitdagingen onder andere het leren en beheersen van het Nederlands taal en communicatie vaardigheden. Om tot werk te komen en te blijven, hebben migranten in Nederland meer inzichten en vaardigheden nodig dan hun vakkennis.

 

Deze webinar is voor jou als je je hebt je ooit beperkt hebt ervaren in de communicatie op het werkvloer en hierdoor kan je niet bereiken wat je wil bereiken? Beperkt communicatie kan door verschillende redenen ontstaan bijvoorbeeld:

  • Imperfecte Nederlands (denk aan eerste generatie hoog opgeleide immigranten op werk).
  • Gevoelens van twijfel aan jezelf met angst voor slechte uitkomst.
  • Geblokkeerd raken vanwege emoties net als huilbuien, woedebuien en paniekaanvallen.

 

In deze webinar vertelt drs. Shazia Amer over haar eigen immigratie verhaal naar Nederland en haar werkervaringen in verschillende culturen en met mensen van verschillende achtergronden. Zij heeft brede werkervaring als arts zowel in Pakistan als in Nederland. Zij is de oprichter van “Spiritual Migration Academie”. Op spirituele niveau zijn wij allemaal dezelfde en op aarde hebben wij verschillende identiteiten.     

 

De webinar duurt 60 tot 80 minuten en is gratis om bij te wonen. Als je aanmeldt krijg je de link naar de webinar in je mail. Je kunt kijken vanaf je telefoon, laptop en computer. Je bent meer dan welkom!

 

Deze webinar wordt uitgezonden van de platform van Stichting Werken voor Elkaar.  Stichting Werken voor Elkaar helpt mensen boven 50 jaar bij hun zoektocht naar werk welke ze graag willen doen.